ABOUT US

Smile Events Vorselaar

Smile Events bvba is al bijna 25 jaar actief  in de licht- en geluidssector. Wat ooit begon als "ik wil ook wel eens plaatjes draaien op een fuif", is zoveel jaar later danig uit de hand gelopen. Door de passie voor het vak  is ons bedrijf sterk kunnen groeien.  Het is een heuse onderneming met een kleine tien werknemers geworden.  De afgelopen jaren heeft Smile Events veel geïnvesteerd in nieuw materiaal. Zo kunnen wij steeds opnieuw een uistekende service bieden.

Smile Events Vorselaar bvba is al bijna 25 jaar actief in de evenementensector. Wat ooit begon als "ik wil ook wel eens plaatjes draaien op een fuif", is zoveel jaar later danig uit de hand gelopen. Door de passie voor het vak is ons bedrijf sterk kunnen groeien. Het is een heuse onderneming met een kleine tien werknemers geworden.


Het bedrijf groeide zo doorheen de jaren lokaal uit tot een gevestigde waarde. De klemtoon heeft lang bij concerten en fuiven gelegen. Tegenwoordig verwelkomen wij vele nieuwe toestellen en technieken speciaal voor beurzen, theater, bedrijfsevents…. Het blijven investeren in nieuwe materialen en kennis, geeft ons intussen het potentieel dat lokale karakter te overstijgen. Een vernieuwde visie en beleid stelt ons in staat de toekomst te trotseren.

Our Team

Maak kennis met ons team. Dankzij 25 jaar aan ervaring en de flexibiliteit van dit team zijn we in staat elke unieke opdracht uit te werken tot een geslaagde ervaring, van festival tot bedrijfsevent. Onze gedreven medewerkers in combinatie met onze hoogwaardige installaties staan garant voor een kwaliteitsvolle service van A tot Z.

Our Stuff

Door te blijven investeren kunnen wij steeds toestellen met hoge kwaliteit aanbieden. L'acoustics, Robe lightning, Chamsys, RCF...

Our Brands